Будинок Гонтаревої закидали яйцями і облили фарбою

Будинок голови Національного банку України Валерії Гонтаревої вночі закидали яйцями і фарбою.

Про це вона заявила в ході круглого столу в понеділок, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні о 5 ранку мій будинок, в якому я живу 14 років, атакували 15 осіб. Вони атакували його сьогодні, слава богу, тільки трьома великими лотками яєць і пакетами з фарбою. Але для мене насправді, я вам скажу, для мене, як для людини, яка не просто прийшла в державні органи менше, ніж чотири місяці тому, а яка прийшла робити в цій країні справжні реформи, це дуже неприємна подія», - поділилася Гонтарева.

За її словами, задумані її командою реформи багатьом не подобаються: «Ми, що називається, наступили на хвіст банкам, що займаються незаконними операціями відмивання грошей, олігархічним кланам, які більше не можуть отримувати в Національному банку ресурси..., і тим банкам, що виявилися неплатоспроможними», - пояснила Гонтарева.

Крім того, вона відзначила, що в НБУ у зв'язку з майбутніми змінами усередині банку йде протистояння.

УКРІНФОРМ

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Суб’єкт висування - ПАРТІЯ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА», обрана в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика