Геращенко: Стара Верховна Рада взяла на себе відповідальність за бюджет катастроф

Верховна Рада, що пішла, взяла на себе відповідальність за бюджет катастроф. Про це заявила народний депутат України від партії «УДАР» Ірина Геращенко.

Політик зазначила, що партія «УДАР» пропонувала зберегти лице чинного парламенту і не ухвалювати цього бюджету. Розглядати бюджет-2013 повинен був вже новий парламент, подавати – новий уряд. На жаль, відповідний проект постанови «Про скасування рішення Верховної Ради України від 04.12.12 року про прийняття проекту Постанови про особливості процедури розгляду і прийняття проекту Закону України про Державний бюджет України на 2013 рік (реєстраційний номер 11000-П)», яку реєструвала Ірина Геращенко як позицію кількох опозиційних партій, не підтримали.

«Верховна Рада вкотре закрила очі на серйозні порушення регламенту при розгляді основного фінансового документу країни і тим самим взяла на себе відповідальність за прийняття бюджету соціальної і економічної катастроф, в якому закладена головна формула – це бідність, відсутність соціальної справедливості та розподілення коштів в ручному режимі для обраних», – сказала Ірина Геращенко.

Вона наголосила, що ухвалення цього бюджету повністю перекреслює всі обіцянки Партії регіонів, які вона давала під час виборчої кампанії. «Якщо стабільності й досягнуто – то тільки для кількох людей в цій країні. Очевидно, що 2013 рік буде роком тяжких економічних потрясінь», – наголосила нардеп.

«Останній день своєї роботи ця Верховна Рада закінчує тим, чим прославилася і увійшла в історію української політики – кнопкодавством, порушенням регламенту і законів», – сказала Геращенко.

УДАР

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Проект "Створення політичного українського лобі жінок" представляє ще один мотиваційний ролик для жінок та дівчат
Жінки-народні депутатки
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Веб-сторінкаДата народження: 5 жовтня 1976р.Відомості на момент обрання: освіта вища, віцепрезидент, радник ректора, університет "Київська Школа Економіки", член Політичної Партії "ГОЛОС", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 2.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика