Герега не має наміру балотуватись на виборах мера Києва

Секретар Київради Галина Герега не має наміру брати участь у виборах мера столиці.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам у Києві під час лижних змагань «Кубок дипломатичних місій».

«Що стосується участі у мерських виборах, то у мене немає таких амбіцій, тому я навіть не ухвалювала жодних рішень, і я думаю, що брати участі у виборчій гонці на виборах мера я не буду», - сказала секретар Київради.

Г.Герега підкреслила, що в даний час для неї найважливішим завданням є прийняття міськрадою бюджету Києва на 2013 рік, в якому будуть передбачені муніципальні надбавки до зарплат учителів і медиків, а також обсяг коштів, необхідний на забезпечення розвитку Києва.

Нагадаємо, 1 червня 2012 Київський міський голова Леонід Черновецький написав заяву про дострокове складання повноважень.

Питання про складання Л.Черновецьким повноважень міського голови було розглянуто на сесії Київської міської ради 12 липня.

19 липня секретар Київської міської ради Г.Герега, яка тимчасово виконує повноваження Київського міського голови, звернулася до Верховної Ради з клопотанням про призначення позачергових виборів мера столиці, проте парламент досі не визначив дату їх проведення.

ЧасПик

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Суб’єкт висування - ПАРТІЯ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА», обрана в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика