Южаніна стала головою Комітету з питань податкової та митної політики

За це рішення проголосувало 254 депутати.

«Я хотіла би дещо змінити роботу комітету. Необхідно його структуризувати – до створення підкомітетів. Також, депутати повинні більше працювати з законопроектами, які знаходяться в комітеті. Так, сьогодні на нас розписано 180 проектів законів, які необхідно проаналізувати і пришвидшити їх розгляд», – так бачить роботу Комітету з питань податкової та митної політики новопризначена голова, народний депутат від Блоку Петра Порошенка Ніна Южаніна.

“Авторами законопроектів дуже часто є народні депутати, які не дуже розуміються на темі податків. Тому мені важливо ще до обговорення законопроекту на комітеті мати розмову з кожним автором. Аби ще на стадії розробки спільно його проаналізувати і доопрацювати, і на розгляд виносити професійний проект закону. Робота комітету має буде плідною”, – зауважила Южаніна.

Блок Петра Порошенка

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 29 жовтня 1981р.Відомості на момент обрання: освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 26.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика