Лагард: МВФ вирішить про гроші для України наприкінці квітня

Міжнародний валютний фонд ухвалить рішення про надання Україні фінансової допомоги щонайраніше наприкінці квітня. Про це у Вашингтоні заявила очільниця МВФ Кристин Лагард, повідомляє агенція dpa у четвер, 10 квітня.

Євросоюз розглядає питання про надання Україні фінансової допомоги в розмірі одного мільярда євро. Однак гроші ЄС дасть за однієї умови - проведення реформ. (19.03.2014)

За словами глави МВФ, виконавча рада міжнародної фінансової установи уже неодноразово неформально обговорювала програму допомоги Києву, однак рішення планує ухвалити наприкінці цього місяця.

"З усіх боків у виконавчій раді висловлюється підтримка Україні", - запевнила Лагард, наголосивши, що йдеться про пакет допомоги, щодо якого сторони досягнули домовленості. Кошти у розмірі від 14-ти до 18-ти мільярдів доларів мають бути використані Україною для розрахунку із наявними боргами.

Як відомо, Україні, яка перебуває на межі дефолту, МВФ надає свою допомогу за умови впровадження реформ та наявності політичної стабільності. Востаннє МВФ погодився надати Україні кредитний ліміт у 15,3 мільярда доларів у 2010 році. Однак виплатили Києву лише 3,4 мільярда через те, що країна не здійснила необхідні економічні реформи, нагадує інформаційне агентство AFP.

Євроатлантична Україна

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом в політиці
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 11 квітня 1984р.Відомості на момент обрання: освіта вища, юрисконсульт, ПП "Українська консультаційна група", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 59.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика