Людмила Станіславенко: «Коли піднімаєтеся сходами на гору, не забувайте вітатися з людьми, що спускаються»

Людмила Станіславенко, голова жіночого департаменту Вінницької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», кандидат у депутати Верховної Ради України по виборчому округу №11 у Вінниці і Вінницькому районі говорить виборцям: «Коли піднімаєтеся сходами на гору, не забувайте вітатися з людьми, що спускаються».
 
Про лицемірство і продажність політиків

Людмила Станіславенко вважає, що лицемірство, продажність нинішніх політиків можна змінити.

І додає:

- Треба голосувати за ту партію і її кандидатів, які здатні на реальні зміни. Нашому лідеру Віталію Кличку не потрібно йти у політику, щоб потім грабувати, він – самодостатня, чесна і благородна людина. Я – також. Від влади мені потрібна тільки користь, яку я зможу принести для людей.
 
Що ця жінка буде міняти?

Людмила Станіславенко вважає, що в українському суспільстві треба змінити ставлення до жінки.

 - Дивіться, я була депутатом Вінницької міської ради, але усі ініціативи, що виходять від жінок-депутатів не сприймаються чоловіками-депутатами. На рівні парламенту вони ще більше не сприймаються. 95 відсотків чоловіків не знають, чим харчуються їхні діти у школах. Так ось, політикою мають займатися люди, які знають, чим харчуються, чим займаються діти в школі і після уроків. З виховання, якісного навчання, безпечного харчування розпочинається все, і я буду цими питаннями займатися в парламенті.

- Людмило, а як цим питанням можна приділяти увагу?

 - Думаю, що для цього має бути прийнятий закон про квоти для жінок у Верховній Раді, місцевих радах та органах виконавчої влади усіх рівнів.

 - Але чи допоможе цей закон у наскрізь корумпованій країні?

 - Ось тут ми й підійшли до найголовнішого: без подолання корупції від рівня парламенту і уряду - до рівня звичайної місцевої ради і відділу виконавчої влади, це зробити неможливо. У партії «УДАР Віталія Кличка» є чітке розуміння і рецепти, як це треба робити. Подолати корупцію не можна, не провівши антикорупційну люстрацію – після незалежної перевірки всіх чиновників, правоохоронців, суддів та прокурорів, звільнити з посад всіх корупціонерів. Це одна з головних програмних позицій УДАРу Віталія Кличка. Ми пропонуємо негайно створити для виявлення і притягнення до відповідальності корупціонерів незалежне Антикорупційне агентство. А також запровадити механізм відкликання депутатів усіх рівнів.
 
Репутація команди Кличка – найголовніше

- А чи змінить це Кличко і його партійці?

 - Я впевнена, що так. Віталій Кличко безумовно великий патріот України. Але він дійсно щира, велика людина. Колись він сказав, що міг би жити де завгодно. Але в інших країнах він у гостях. Тільки в Україні він удома. Людей, які йдуть від УДАРу по списках чи по мажоритарних округах, він знає особисто і впевнений у них. Скажу вам відверто. Ці парламентські вибори – прелюдія до президентських. І наступним Президентом України має стати Віталій Кличко.

- Але ж ваші конкуренти кажуть: спортсмен він видатний, а от політик…

 - А ви пригадайте, хто витяг США з кризи у 1980 році? Колишній актор Рейган. І навпаки, що з Україною зробили «професійні політики»… Партія «УДАР» і наш лідер Віталій Кличко відрізняємося від діючих політиків. Бо ми нові! Двадцять років нам усі партії розповідали солодкі казки, про те, як вони люблять Україну. І 20 років її обкрадали. Віталій Кличко цього робити не буде. Йому це не потрібно – у нього є світова репутація, і він її не зруйнує. Кличко впевнений, що він відповідає і за всю команду.

Сергій ГУМЕННИЙ

20 хвилин

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом в політиці.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Веб-сторінкаДата народження: 27 серпня 1979р.Відомості на момент обрання: освіта середня спеціальна, тимчасово не працює, безпартійнa, проживає в місті Малин Малинського району Житомирської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика