"Одна на всех - мы за ценой не постоим"

Як можна назвати жінку, послугами якої користуються одночасно 8 чоловіків? Правильно - довіреною особою кандидата в народні депутати.

6 вересня 2012 року ЦВК зареєструвала довірених осіб кандидатів в народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах, утворених в тому числі у межах Черкаської області. Яке ж було наше здивування, коли ми завантажили додаток №15! Іванова Лілія Володимирівна, фізична особа-підприємець, значилася довіреною особою восьми кандидатів по 195 округу. Перша думка - опечатка. Але ж ні. На сторінці сайту ЦВК "Вибори 2012" в розділі "Довірені особи кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №195" ми побачили, що ніякої помилки немає:

Можливо, ми бачимо перелік технічних кандидатів одного з вірогідних претендентів на перемогу в окрузі.

Вибори 2012

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Суб’єкт висування - ПАРТІЯ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА», обрана в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика