Прем'єрка Великобританії висловила свою думку щодо Путіна

Ядерна загроза, що виходить від Росії та Північної Кореї "дуже реальна". Про це заявила прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей, повідомляє Reuters.

За словами Мей, було б дуже неправильно", якби Великобританія відмовилася від ядерної зброї.

Мей також звинуватила президента Росії Володимира Путіна в бажанні підірвати норми міжнародного права.

"Як ми побачили на прикладі незаконної анексії Криму, немає сумнівів у бажанні президента Путіна підірвати міжнародну систему, засновану на правилах, для того щоб просунутися в переслідуванні власних інтересів", - сказала британський прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд Британії вдруге очолила жінка

Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ Великобританії Тереза Мей стала єдиним претендентом на посаду лідера Консервативної партії і нового прем'єр-міністра Сполученого Королівства після того, як її суперниця в боротьбі за високі посади молодший міністр енергетики Андреа Ледсом оголосила про зняття своєї кандидатури.

Мей перемогла в першому турі голосування за нового голову Консервативної партії і прем'єра. Девід Кемерон після того, як більшість жителів Великобританії проголосували за вихід з Євросоюзу, заявив, що йде у відставку. Мей стала 13-м за рахунком прем'єр-міністром, призначеним королевою Єлизаветою II за час її правління з 1952 року.

Gazeta.ua

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як долати сексизм? Як реагувати на агресію? Як тримати удар? Як самій не зіпсувати свій імідж? Що таке чорний піар, чи варто з ним боротися і як на нього реагувати? Про це розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Основні небезпеки»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Веб-сторінкаДата народження: 24 жовтня 1994р.Відомості на момент обрання: освіта вища, тимчасово не працює, безпартійнa, проживає в місті Харкові, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 94.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика