Продан зустрілась з представниками Світового банку

Народний депутат від УДАРу Оксана Продан зустрілась з представниками Світового банку

На зустрічі, ініційованій Світовим банком, обговорювали проблеми розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

«Для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні необхідно створити умови для легальних виплат заробітних плат з обов’язковим зниженням ставки єдиного соціального внеску, усунення корупційної складової при оформленні прав на земельні ділянки та при сплаті екологічного податку, ліквідацію новостворених монопольних схем у різних галузях виробництва товарів і послуг», - наголосила Оксана Продан під час спілкування з представниками Світового банку.
 
Зважаючи на позитивний досвід попередньої співпраці та  бажання Світового банку сприяти Україні у посиленні ділової активності малого та середнього бізнесу, народний депутат від «УДАРу» та представники Світового банку домовились про подальше співробітництво в цьому напрямку.
 
«Позиція «УДАРу» залишається незмінною: пріоритетами у нашій роботі є розвиток підприємництва в Україні, створення достойних умов для роботи та оплати праці українців та усунення бюрократичних складнощів для громадян України», - зауважила Оксана Продан.

УДАР

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
З чого і як жінка може почати політичну кар’єру? Що найважливіше на початку? Для чого потрібна команда? Що таке ресурси? Для чого потрібна політична платформа? Для чого взагалі жінкам іти у політику? На ці та інші запитання відповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. З чого почати?»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 20 червня 1979р.Відомості на момент обрання: освіта вища, менеджер готельного бізнесу, ТОВ "Бізнес-центр "Буковина", безпартійнa, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 67.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика