Рада сьомого скликання розпочала роботу

На урочистому засіданні, яке о 10.00 відкрив спікер парламенту VI скликання Володимир Литвин, депутати склали присягу на вірність українському народові і особисто підписали текст присяги. Після цього вони отримали картки для голосування і постійні посвідчення народних депутатів.

О 12.00 розпочалося перше засідання першої сесії парламенту нового скликання. Литвин оголосив про завершення роботи парламенту 6-го скликання з моменту реєстрації новообраних депутатів.

Найстаріший депутат Юхим Звягільський оголосив про відкриття першого засідання парламенту 7-го скликання.

Після невеликих перепалок в парламенті була оголошена перерва для офіційного оформлення фракцій політичних партій і груп народних депутатів України. Перерву оголосив Литвин. Крім того, він закрив ранкове засідання парламенту і повідомив, що вечірнє засідання відкриється о 16.00.

За попередніми даними, до складу тимчасової президії увійдуть голова підготовчої групи з організації роботи ВР Володимир Литвин, від Партії регіонів Олександр Єфремов, від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін, від КПУ – Петро Симоненко, від УДАРу – Віталій Ковальчук і від "Свободи" - Руслан Кошулинський.

За підсумками виборів до Верховної Ради, які відбулися 28 жовтня, до парламенту за списками політичних партій пройшли 225 народних депутатів від Партії регіонів, партії "Батьківщина", партії УДАР, Комуністичної партії України та партії "Свобода", а також 220 народних депутатів, обраних у мажоритарних округах.

Верховна Рада попереднього, шостого скликання завершила свою роботу 6 грудня.

NEWSru.ua

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Цикл об’єднує поради експертів та історії успіху народних депутаток та жінок-лідерок.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"Член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Веб-сторінкаДата народження: 23 червня 1985р.Відомості на момент обрання: освіта вища, спеціальний кореспондент, ТОВ "ТРК "Студія 1+1", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика