Тюремники кажуть, що Тимошенко голосуватиме у лікарні, а ЦВК каже - що в колонії

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко голосуватиме на виборчій дільниці ЦКБ «Укрзалізниці» в Харкові.

Про це «Сегодня» повідомила прес-секретар управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Оксана Бабаєва.

«За останніми даними, Юлія Володимирівна голосуватиме в лікарні», - сказала О.Бабаєва. За її словами, інформації про те, чи будуть в тиждень перед виборами переводити Ю.Тимошенко в колонію, поки що немає: «Про це всі мовчать, і навряд чи за наступні сім днів щось зміниться».

У п'ятницю Ю.Тимошенко у відкритому листі на ім'я Президента сама попросила повернути її з лікарні, де, за її словами, за нею ведеться постійне відеоспостереження (навіть у душі та туалеті), до колонії. Інформацію про те, що Ю.Тимошенко голосуватиме в лікарні, підтвердив і народний депутат від «Батьківщини» Андрій Павловський: «Тимошенко зараз у лікарні, там і голосуватиме. До неї в палату принесуть урну для голосування». Як відзначає видання, у 168-у окрузі, до якого належить ЦКБ № 5, у суботу зняв свою кандидатуру мажоритарник від «УДАРу» Сергій Гарбузов. Свої голоси він віддав представнику Об'єднаної опозиції Ігорю Балуті. А якщо Ю.Тимошенко все ж таки переведуть до виборів у Качанівську колонію, то зробити свій вибір їй буде дуже важко: в окрузі № 173 зняли свої кандидатури представники і «УДАРу», і Об'єднаної опозиції, пише «Сегодня».

Тим часом у суботу прес-служба ЦВК поширила інформацію, що Тимошенко голосуватиме у колонії.

"Прізвище Тимошенко внесено до виборчих списків за місцем виконання покарання, тобто у Качанівській колонії. Вона повинна голосувати саме там", - вважають у прес-службі.

УНІАН

УКРІНФОРМ

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як долати сексизм? Як реагувати на агресію? Як тримати удар? Як самій не зіпсувати свій імідж? Що таке чорний піар, чи варто з ним боротися і як на нього реагувати? Про це розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Основні небезпеки»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 20 червня 1979р.Відомості на момент обрання: освіта вища, менеджер готельного бізнесу, ТОВ "Бізнес-центр "Буковина", безпартійнa, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 67.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика