У Львові відбудеться майстер-клас відомої жінки-політика Ірини Хакамади

Чи можливо у сучасному світі бути успішною і залишатись вільною людиною? Вперше до Львова завітає відома жінка-політик Ірина Хакамада, яка доведе, що це так. Успішна бізнес-леді проведе майстер-клас для жінок «Драйв, кайф та кар’єра». Захід відбудеться 12 березня у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7). Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Аудиторія майстер-класу — це успішні жінки від 20 до 60 років, які хочуть розвиватися і рухатися вперед. Саме для таких енергійних і цілеспрямованих особистостей Ірина Хакамада проведе відверту жіночу розмову про бізнес, політику, кар`єру, родину і любов. Про те, як амбітним людям, які мріють стати «номер один» у чому завгодно, підкоряючись компанії або великому босу, не втратити власну гідність. Як бути ефективними, залишаючись при цьому вільними, а найголовніше — щасливими. Така методика кар`єрного щастя: як поєднати драйв, кайф і кар`єру.

Основні принципи, якими Ірина Хакамада поділиться із львів`янками:

– Як поєднувати кар`єру і сім`ю;

– Як бути об`єктом сексуального потягу в будь-якому віці;

– Активна мама і щаслива дитина — це можливо!

– Як зробити чоловіку пропозицію, від якої він не зможе відмовитися;

– Як схуднути, не напружуючись, за 2 місяці на16 кг;

– WOW-імідж завжди!

– Як знайти чоловіка-партнера;

– Почати нове життя в будь-якому віці;

– Жіноче лідерство;

– Ділові переговори.

Майстер-клас є унікальний тим, що на нього не допускають жодного чоловіка.

«Нема чого сильній статі знати, як жінки примудряються поєднувати особисте життя і кар`єру», – зауважує Ірина Хакамада.

Довідка

Ірина Муцуовна Хакамада — політик, кандидат економічних наук, журналіст, автор багатьох книг, а в минулому — віце-спікер Держдуми Росії, яка увійшла у топ-100 найвідоміших жінок світу. Є членом Ради із зовнішньої і оборонної політики. Веде телепрограму і радіопрограму. Створює колекцію одягу під брендом «хакама».

Коментарі: Львівський портал

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як готуватися до виступів та зустрічей, як правильно їх проводити, як домагатися свого під час переговорів? Як переконувати і схиляти на свій бік. Як боротися із хвилюванням? Жестикуляція та міміка, правила спілкування. Про це та інше розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Риторика і переговори»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликанняЧлен Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Веб-сторінкаЧлен групи з міжпарламентських зв’язків з Державою Катар Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Японією Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія Веб-сторінкаДата народження: 23 жовтня 1977р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 16.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика