У пенітенціарній службі роз'яснили, де голосуватиме Тимошенко

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, яка відбуває покарання в Качанівській виправній колонії і зараз проходить курс лікування в Центральній клінічній лікарні Укрзалізниці в Харкові, буде голосувати за місцем перебування у день виборів 28 жовтня, повідомили в прес-службі Державної пенітенціарної служби України.

Прес-служба ДПтС пояснює, що засуджені до позбавлення волі особи голосують на спеціальних виборчих дільницях, що створюються в установах виконання покарань, на підставі картки засудженого (довідки), яка є документом, що посвідчує особу виборця.

Адресою виборця є адреса установи виконання покарань.

Списки виборців, які відбувають покарання в установах пенітенціарної системи, складаються членами дільничних виборчих комісій на підставі інформації, наданої установою виконання покарань.

Засуджена Тимошенко включена в списки виборців у виборчій дільниці №631375.

"Керівництво Качанівської виправної колонії №54 з офіційним листом буде звертатися до членів дільничної виборчої комісії з проханням забезпечити право на голосування Ю.Тимошенко за місцем її перебування, незалежно від того, чи перебуватиме остання в ЦКЛ №5 Укрзалізниці, або ж в установі виконання покарань", - сказано в повідомленні.

"Державна пенітенціарна служба, - зазначає прес-служба, - забезпечує право на голосування кожної ув'язненої особи".

Раніше Тимошенко написала заяву до адміністрації Качанівської колонії і лікарні з вимогою пояснити, де вона зможе проголосувати.

Корреспондент

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Веб-сторінкаДата народження: 6 березня 1983р. Відомості на момент обрання: освіта вища, шеф-редактор, ТОВ "Комунікаційниий хаб "Економіка", безпартійнa, проживає в місті Миколаєві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 56.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика