Віра Савченко знаходиться у консульстві, зараз вона практично в безпеці, - адвокат

Віра Савченко знаходиться в консульстві, її доля зараз вирішується на найвищому дипломатичному рівні. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив адвокат Ілля Новіков.

"Їй сказали, що вона знаходиться у федеральному розшуку за образу судді. Оскільки вона перебувала в машині з дипломатичними номерами, прикордонники не змогли її затримати. Чесно кажучи, консули фактично її відбили у прикордонників", - зазначив Новіков.

Адвокат переконаний, що сестра української льотчиці Віра Савченко "сьогодні або в найближчі дні" зможе покинути територію Росії.

Нагадаємо, пізно ввечері 27 квітня адвокат Надії Савченко повідомив про затримання її сестри Віри на пропускному пункті Чортків в Ростовській області.

У МЗС України підтвердили, що Віру Савченко не випускають з Росії. Пізніше стало відомо, що сестра льотчиці разом з консулами вирушила в Ростов.

112 канал

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом в політиці
Жінки-народні депутатки
Заступник Голови Верховної Ради України
Політична партія Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Заступник Голови Верховної Ради УкраїниЗаступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв'язків з Литовською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Швеція Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Данія Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Австрійською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінкаДата народження: 17 листопада 1970р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 5.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика