Жінки-депутати вимагають звільнити суддю, яка відкрила проти них справу

Жінки-народні депутати від фракції Батьківщина Олександра Кужель, Людмила Денисова та Тетяна Слюз звернулися до голови комітету ВР України з питань верховенства права та правосуддя Сергія Ківалова з вимогою звільнити з посади суддю Дзержинського районного суду міста Харкова, яка відкрила провадження у справі стосовно жінок-депутатів , які приєдналися до акції громадянської непокори Юлії Тимошенко.

"Народні депутати України Денисова, Кужель, Слюз звернулися до голови профільного комітету ВР України з питань правосуддя Ківалова у зв'язку з тим, що, по-перше, вони не були повідомлені про наявність даної справи в провадженні суду, а по-друге, виносячи рішення про відкриття провадження у справі, суддя Дзержинського районного суду міста Харкова Цвіра Діана Миколаївна порушила правило підвідомчості, підсудності, а також винесла ухвалу про забезпечення позову, якою фактично розглянула справу по суті і створила передумови для протиправного видалення депутатів Верховної Ради з приміщення, де вони виконували свої обов'язки як представники державної влади. Тож, депутати від опозиції звернулися до профільного комітету Верховної Ради для того, щоб у ньому були розглянуті дії, якими суддя порушила присягу, що є підставою для її звільнення з посади в установленому законом порядку", - повідомляє прес-служба Людмили Денисової.

Нагадаємо, жінок-депутатів Людмилу Денисову, Тетяну Слюз та Олександру Кужель, які приїжджали в Харківську центральну клінічну лікарню №5 до екс-прем'єра Юлії Тимошенко, 7 лютого викликають до суду.

16 січня народні депутати від фракції Батьківщина Олександра Кужель, Людмила Денисова та Тетяна Слюз прибули в Харківську центральну клінічну лікарню №5 до Юлії Тимошенко і провели ніч біля палати екс-прем'єра. На наступний день, за словами жінок-депутатів, їх вигнали з кімнати для побачень, Крім того, за інформацією депутата Арсена Авакова, після події у Тетяни Слюз стався серцевий напад.

Керівництво клініки заявило, що буде подавати на депутатів до суду за перешкоджання в роботі установи.

Корреспондент

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді України
Член депутатської депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді України Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Веб-сторінкаЧлен групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Канадою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Угорщиною Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв'язків з Литовською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв'язків з Фінляндською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія Веб-сторінкаДата народження: 23 червня 1965р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, самовисування.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика