Острікова: Доцільність електронного адміністрування ПДВ треба вивчати на практиці

Доцільність запровадження в повному обсязі системи електронного адміністрування ПДВ буде розглянута за підсумками першого кварталу звітності. Про це в ефірі «Голос Америки» повідомила депутат фракції Об’єднання «Самопоміч» Тетяна Острікова.

За її словами, ПДВ є найбільш корумпованим із податків, і для більшої прозорості в його адмініструванні було запроваджено електронні рахунки.

Наразі ця система діє лише у тестовому режимі, щоб пересвідчитися, що фіскальні служби і бізнес програмно дають собі раду із технічним навантаженням, до якого призвело нововведення.

«Якщо тестовий режим покаже свою ефективність у боротьбі із фіктивним та схемним ПДВ, тоді ми будемо приймати рішення про впровадження ПДВ-рахунків у повному обсязі», – зазначила вона.

Перші результати електронного адміністрування ПДВ парламентарі очікують побачити вже за підсумками першого кварталу звітності і розглянути їх профільному комітеті.

Самопоміч

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Лекцію створено в рамках проекту "ПУЛ жінок"
Жінки-народні депутатки
Не входить до складу будь-якої фракції Член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Веб-сторінкаДата народження: 24 жовтня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, заступник директора з економічних питань, ПП "Корбіз", безпартійнa, проживає в селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія "ГОЛОС".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика