Бекешкіна: Лідером недовіри серед українців є Верховна Рада  

Понад 40% українців вважають, що в Україні досі не відбулося жодної успішної реформи. Ще 30% громадян вважають, що зроблено приблизно 10% від того, що потрібно.

Про це розповіла директорка фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна у інтерв’ю спільному проекту Руху Чесно та УП «Вибори, вибори».

Серед опитаних, які вказали, що планують піти на вибори, приблизно третина ще не визначилась, за кого віддати свій голос. Наявний величезний резерв електорату для будь-якої політичної сили.

Серед державних інституцій однозначним лідером довіри є армія. Більшої довіри до жодної з державних інституцій немає. Серед недержавних найбільше довіряють волонтерам. Далі – церква, громадські організації. Засоби масової інформації мають довіру приблизно на 2% більше від показників недовіри. Найбільше не довіряють тим, хто повинен боротися з корупцією – прокуратура, суди, поліція, за винятком патрульних. Серед лідерів недовіри – Верховна Рада. А з нею – уряд та президент.  
ZIK

12-12-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Лекцію створено в рамках проекту "ПУЛ жінок"
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Веб-сторінкаДата народження: 18 лютого 1984р.Відомості на момент обрання: освіта вища, доцент кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби, Львівський національний університет імені Івана Франка, член Політичної партії "Європейська Солідарність", проживає в місті Львові, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 5.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика