Денісова хоче, щоб її долучили до моніторингових візитів ОБСЄ

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова звернулася до голови ОБСЄ Еді Рами з проханням долучити її до моніторингових візитів ОБСЄ. Про це вона написала у Facebook.

“Під час розмови (з головою ОБСЄ Еді Рамою — ред.) зазначила, що я, як Уповноважений ВР з прав людини, не маю доступу на непідконтрольну територію Донецької та Луганської областей, а також тимчасово окупованого Криму, хоча, відповідно до наданих мені повноважень, здійснюю парламентський контроль за додержанням конституційних прав і свобод людини і громадянина на цих територіях. Також звернулася з проханням долучити мене до моніторингових візитів ОБСЄ, які здійснюються на окупованій частині Донбасу”, — написала Денісова.

Нагадаємо, за інформацією Кабміну, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час зустрічі з Діючим головою ОБСЄ, Прем’єр-міністром, Міністром європейських та закордонних справ Республіки Албанія Еді Рамою обговорив роботу в Україні Моніторингової місії ОБСЄ, зокрема збільшення її фінансування.

УНН

22-01-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Лекцію створено в рамках проекту "ПУЛ жінок"
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Веб-сторінкаДата народження: 18 лютого 1984р.Відомості на момент обрання: освіта вища, доцент кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби, Львівський національний університет імені Івана Франка, член Політичної партії "Європейська Солідарність", проживає в місті Львові, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 5.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика