Москалькова говорить про задовільний стан здоров'я Сенцова

Стан здоров'я українського режисера Олега Сенцова, який відбуває покарання в колонії "Білий ведмідь" на Ямалі, задовільний, сказала журналістам у понеділок уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова.

"Я перебуваю на постійному зв'язку з уповноваженим з прав людини в окрузі та з керівництвом регіону. Вони підтверджують цю інформацію", - сказала Т.Москалькова.

Північно-Кавказький окружний військовий суд у РФ у серпні 2015 року засудив О.Сенцова, затриманого в Криму в 2014 році, до 20 років колонії суворого режиму. РФ обвинувачує його в підготовці теракту, О.Сенцов усі обвинувачення відкидає.

Із 14 травня 2018 року О.Сенцов тримає голодовку з вимогою відпустити всіх українців, яких тримають у Росії з політичних мотивів.

Інтерфакс-Україна

17-09-2018

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Веб-сторінкаДата народження: 15 червня 1971р.Відомості на момент обрання: освіта вища, вчитель, Чернівецька гімназія № 2 Чернівецької міської ради, безпартійнa, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика