“Не хочете слухати правду?”: депутатка від Порошенка розлютила мережу

Народний депутат від партії “ЄС” Ірина Геращенко оприлюднила у соцмережі черговий пост та нарвалася на критику.

У своєму Інстаграмі вона написала:

“Ситуація в інформаційному просторі України виглядає катастрофічно”.

Натомість у коментарях їй дорікнули, що вчора вона втекла просто з ефіру.

“Не хочете слухати правду?”, – запитали у Геращенко.

Зазначимо, екснардеп Ігор Мосійчук у своєму телеграмі написав: “Переглянув ефір Ірини Геращенко на телеканалі “НАШ”, де вона втекла зі студії після появи скайп включення Анатолія Шарія. Так, Шарій займається десакралізацією Майдану, Революції та Героїв Небесної Сотні! Але ж люби Боже правду, десакралізацією ідеалів Майдану протягом останніх пяти років активно займалися саме Порошенко і його гоп-компанія, до якої належить і Ірина Геращенко! І це не прості слова. За кожним з них є докази, які, на жаль, досі не стали обґрунтуванням для вироку суду”.

Вголос

20-02-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Веб-сторінкаДата народження: 24 жовтня 1994р.Відомості на момент обрання: освіта вища, тимчасово не працює, безпартійнa, проживає в місті Харкові, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 94.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика