Парламент може подолати бідність, ухвалюючи необхідні країні економічні закони – Южаніна

Для подолання бідності в країні Верховна Рада має основну увагу приділити розгляду питань економічного блоку. Про це народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», Голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заявила Погоджувальній раді лідерів фракцій та голів комітетів.

«21 квітня за Петра Порошенка проголосувало 4,5 млн громадян України. Насправді, це важлива вагома підтримка тих реформ, які ми проводили протягом останніх 5 років при підтримці наших міжнародних партнерів. А щодо жадібності і бідності, до яких сьогодні апелювали народні депутати, то це явище не останніх п’яти років, а усього періоду до та після незалежності нашої держави. Побороти це явище можливо тільки шляхом імплементації європейського законодавства в Україні, продовжуючи тісну співпрацю з європейськими інституціями», – сказала Ніна Южаніна.

Ніна Южаніна наголосила, що серед найважливіших питань, які мають розглядатися в сесійній залі, – питання економічного блоку: «На порядку денному поточного пленарного тижня таких законопроектів стоїть декілька, хоча навряд чи до їх розгляду дійде справа. Саме тому закликаю Голову Верховної Ради продовжити на наступному пленарному тижні практику тематичного розгляду законопроектів, в тому числі тих, які є предметом відання Комітету з питань податкової та митної політики. Зокрема, обов’язково треба розглянути в першому читанні проект закону щодо податку на виведений капітал. Ми повинні зробити це для того, щоб до другого читання можна було врахувати всі пропозиції і дуже плідно попрацювати над законопроектом, як працюємо зараз у комітеті над проектом закону до другого читання щодо авторизованих економічних операторів.

Негативні думки, які лунали перед другим туром виборів про нібито популяризацію податку на виведений капітал виключно задля піару, маємо зупинити реальними діями, вчасно прийнявши цей законопроект».

Блок Петра Порошенка

23-04-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
З чого і як жінка може почати політичну кар’єру? Що найважливіше на початку? Для чого потрібна команда? Що таке ресурси? Для чого потрібна політична платформа? Для чого взагалі жінкам іти у політику? На ці та інші запитання відповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. З чого почати?»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Веб-сторінкаДата народження: 23 жовтня 1980р.Відомості на момент обрання: освіта вища, завідувач сектору, департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області, безпартійнa, проживає в місті Харкові, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика