Повернемо разом з Кримом: Геращенко відповіла на пропозицію Путіна забрати українські кораблі 

Перший заступник голови Верховної Ради, уповноважений по мирному врегулюванню конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко заявила, що Україна не піде ні на які поступки перед Кремлем щодо окупованого Криму

Про це вона сказала, коментуючи пропозицію президента РФ Володимира Путіна забрати українські кораблі, які залишилися на захопленому півострові.
 
"Крим за кораблі не продаємо, не здаємо і не змінюємо. Так, це наші кораблі, вкрадені Путіним. Доведені до жахливого стану, як і сам Крим, окупантами. Все, до чого торкається рускій мір, приходить в негодність. Ми повернемо Крим, і всю українську власність там, в тому числі і кораблі. Як і Донбас", - написала вона у себе у Facebook.

Раніше повідомлялося, що глава Кремля Володимир Путін запропонував Україні забрати свої кораблі і авіацію з Криму.

Новое время

12-01-2018

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"Член Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 23 лютого 1975р.Відомості на момент обрання: освіта вища, генеральний директор Директорату технічного регулювання в будівництві, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика