Президент Грузії відклала візит до Києва на прохання української сторони 

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі повинна була відвідати Київ у листопаді, але через поточні процеси в Україні візит перенесено на 2020 рік

Запланований на листопад візит президента Грузії Саломе Зурабішвілі в Україну перенесли на 2020 рік. 

Як повідомили в адміністрації президента Грузії, візит відкладено на прохання офіційного Києва «через поточні процеси в Україні».

«Президент Грузії Саломе Зурабішвілі повинна була відвідати Київ у листопаді, але через поточні процеси в Україні візит перенесено на 2020 рік на прохання української сторони», — йдеться в заяві. 

В адміністрації також заявили, що візит президента України Володимира Зеленського в Грузію не планувався.

Як відомо, під час зустрічі в Варшаві у вересні президент України Володимир Зеленський домовився з президентом Грузії Саломе Зурабішвілі найближчим часом провести взаємні візити. 

До слова, у понеділок ввечері, 25 листопада, демонстранти у Тбілісі заблокували президента Грузії Саломе Зурабішвілі в ресторані: вона не могла вийти із закладу близько години. 

Главком

29-11-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
На прикладах жінок-депутаток фільм розвінчує міф про неможливість поєднати успішну політичну кар’єру та щасливе особисте, сімейне життя. А фахівці розповідають про важливість самоорганізації та правильного планування часу, щоб його вистачило не лише на роботу, але й на сім’ю, відпочинок та саморозвиток.
Жінки-народні депутатки
Заступник Голови Верховної Ради України
Політична партія Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Заступник Голови Верховної Ради УкраїниЗаступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв'язків з Литовською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Швеція Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Данія Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Австрійською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінкаДата народження: 17 листопада 1970р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 5.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика