Тимошенко: "Батьківщина" звертатиметься до КС щодо невідповідності закону про ринок землі Конституції

Фракція "Батьківщина" має намір підготувати подання до Конституційного суду про невідповідність прийнятого Радою закону про відкриття ринку землі, заявляє її лідер Юлія Тимошенко.

"Ми буквально з сьогоднішнього дня почнемо готувати спеціальне звернення - подання до Конституційного суду і ми переконані, що базуючись на ключових документах України - Конституції, Декларації про державний суверенітет. Ми доб'ємося в Конституційному суді визнання цього закону неконституційним", сказала Тимошенко на брифінгу в ніч на вівторок в Києві.

Вона також повідомила, що "Батьківщина" має намір звернутися і в Національне агентство з питань запобігання корупції, оскільки деякі народні депутати, які голосували за цей закон мають конфлікт інтересів.

"У цьому залі голосували ті, хто має в своєму управлінні і розпорядженні великі обсяги сільськогосподарської землі. Все це буде встановлено і ми покажемо, як лобізм сьогодні руйнує національні інтереси кожного українця", - підкреслила Тимошенко.

Інтерфакс-Україна

01-04-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як готуватися до виступів та зустрічей, як правильно їх проводити, як домагатися свого під час переговорів? Як переконувати і схиляти на свій бік. Як боротися із хвилюванням? Жестикуляція та міміка, правила спілкування. Про це та інше розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Риторика і переговори»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликанняЧлен Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Веб-сторінкаЧлен групи з міжпарламентських зв’язків з Державою Катар Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Японією Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія Веб-сторінкаДата народження: 23 жовтня 1977р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 16.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика