Тимошенко розповіла, що робитиме для встановлення миру

Прагнення переможного миру та відновлення цілісності країни об’єднує українців, заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

На зустрічі з мешканцями Дрогобича політик розповіла, що нова влада діятиме одразу в кількох напрямках: перейде у наступ на дипломатичному фронті, застосовуючи Будапештський формат, зміцнюватиме армію і покладе край бізнесу на крові та корупції в постачанні війська.

"Нам потрібно не лише повернути окуповані території Криму та Донбасу, а й притягнути Росію як державу-окупанта до відповідальності, відшкодувати збитки, яких зазнала наша країна", - переконана лідер партії, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Перше завдання, зазначає Ю.Тимошенко – побудувати потужну армію, яка відповідатиме стандартам НАТО, "щоб ніхто і ніколи більше не подумав зазіхати на наші території".

Наступний крок – припинити постачання своїй армії "всього непридатного, втридорога, з відкатами" та зупинити бізнес на крові.

"Окуповані території стали «чорною дірою» Європи. Наркотрафік, контрабандні потоки йдуть через цю територію,  і приносять мільярдні статки тим, хто утримує цю «діру», бо комусь вигідно заробітчанство на війні", – наголосила вона.

Третє завдання, переконана лідер "Батьківщини", наполягати на виконанні гарантії, які давали Україні країни-підписанти Будапештського меморандуму. Окрім цього, вона вважає помилкою, що одночасно з укладанням Будапештського меморандуму Україна не приєдналася до НАТО.

"Тоді ми могли б бути гарантовано захищені на багато років наперед. Це була єдина справжня гарантія. Якщо ми хочемо миру і спокою, наш шлях – членство в НАТО", – заявила кандидат у президенти.

Для реалізації стратегії миру та безпеки Ю.Тимошенко та її команда створили Воєнний кабінет, який об’єднав найкращі інтелектуальні сили: військових, офіцерів, які пройшли фронт.

Разом вони випрацювали чіткий план змін у військовій сфері та у відносинах держави з військовими.

"Нам треба негайно запроваджувати новий контракт, який би передбачав підтримку і надійний соціальний захист наших воїнів", – підсумувала політик.

Інтерфакс-Україна

12-02-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Лекцію створено в рамках проекту "ПУЛ жінок"
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України Член Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 5 січня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, адвокат, член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 31.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика