В США вимагають розслідування зв'язків Гілларі Клінтон з Україною

У США назріває новий скандал, пов'язаний з Україною.

Два сенатора-республіканця вимагають від міністра юстиції і генпрокурора почати розслідування щодо зв'язків між штабом колишньої кандидатки в президенти США від демократів Гілларі Клінтон і українською владою. Лист-вимога підписали Чак Граслей і Рон Джонсон, пише Politico.

"Міністерство юстиції ще не поінформувало Конгрес і американську громадськість про те, чи почало воно розслідування зв'язків і координації між урядом України та особами, пов'язаними з передвиборчим штабом Гілларі Клінтон або Національним комітетом Демократичної партії. Не слід ігнорувати спроби України за підтримки американської політичної партії втрутитися в вибори 2016 року", - говориться в листі.

Адміністрація президента США Дональда Трампа почала вивчати записи на електронних поштах нинішніх і колишніх посадовців Державного департаменту США, з яких були відправлені листи на приватну електронку Гілларі Клінтон, суперниці Трампа на президентських виборах 2016 року.

gazeta.ua

01-10-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Цикл об’єднує поради експертів та історії успіху народних депутаток та жінок-лідерок.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації Веб-сторінкаДата народження: 10 лютого 1969р.Відомості на момент обрання: освіта вища, експерт, громадська спілка "Хай-тек офіс Україна", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 128.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика