Зеленський провів розмову з директоркою МВФ, говорили про збільшення суми допомоги Україні

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою щодо співпраці України з МВФ. Про це повідомляє  Офіс Президента.

Сторони обговорили фінансово-економічну ситуацію в Україні у зв’язку з поширенням коронавірусу. Володимир Зеленський поінформував очільницю Міжнародного валютного фонду про стан справ у нашій країні та заходи, вжиті для запобігання поширенню COVID-19, йдеться у повідомленні.

Також співрозмовники обговорили розширення програми співпраці України з МВФ для підтримки подальших реформ у нашій країні та подолання викликів, що стоять перед українською економікою у зв’язку з поширенням коронавірусу, а також кроки щодо імплементації цієї програми.

"Ми обговорили збільшення суми підтримки України з боку Фонду в час великих викликів для економіки, пов’язаних зі світовою пандемією. Україна свідома, що сьогодні потрібно діяти активно та швидко, щоб мінімізувати негативний вплив пандемії та пов’язаних з нею обмежень на економіку й добробут громадян", – наголосив Володимир Зеленський.

"Мала дуже конструктивну розмову з Президентом Володимиром Зеленським і висловила нашу підтримку Україні, оскільки країна стоїть перед величезними викликами у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19", – зазначила Крісталіна Георгієва.

Сторони також домовилися координувати спільні дії щодо розширення програм підтримки України міжнародними партнерами, зокрема щодо збільшення їхнього обсягу.

Нагадаємо, в Україні уже підтверджено 63 випадки коронавірусу.

УНН

23-03-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Веб-сторінкаЗаступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Федеративною Республікою Німеччина Веб-сторінкаГолова Міжфракційного депутатського об’єднання "Україні - Євроатлантичний простір!"Дата народження: 25 вересня 1974р.Відомості на момент обрання: освіта вища, Міністр у справах ветеранів України, член Політичної партії "Європейська Солідарність", проживає в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 13.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика