Ірині Фаріон не цікаво дискутувати з Ганною Герман

Народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон не має бажання брати участь у дискусіях з представниками влади, позаяк вважає такі диспути безплідними. Про це вона заявила на зустрічі у Центрі політичного прогнозування газети «Високий Замок». Зокрема для Фаріон не цікавою була б розмова з нардепом від Партії регіонів Ганною Герман, оскільки, за словами представниці «Свободи», мова її є пустою. На переконання соратниці Тягнибока, Герман заслуговує на «гран-прі за пустомельство».

Водночас Ірина Фаріон заявила, що із задоволенням подискутувала б з представниками опозиції, зокрема з лідером партії «За Україну!» В’ячеславом Кириленком, «за яким давно спостерігає». Однак не впевнена, що це була би дискусія, радше – «заглиблення в тему».

Високий замок
 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як готуватися до виступів та зустрічей, як правильно їх проводити, як домагатися свого під час переговорів? Як переконувати і схиляти на свій бік. Як боротися із хвилюванням? Жестикуляція та міміка, правила спілкування. Про це та інше розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Риторика і переговори»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликанняЧлен Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Веб-сторінкаЧлен групи з міжпарламентських зв’язків з Державою Катар Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Японією Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія Веб-сторінкаДата народження: 23 жовтня 1977р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 16.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика