Кандидатка у мери столиці Гранцева запропонувала впровадити проект "0" смертності на дорогах

Кандидатка у мери столиці Діана Гранцева хоче впровадити проект нульової смертності на дорогах, передає УНН із посиланням на програму кандидата.

Концепції нульової смертності має назву Vision Zero. Вона має на меті досягти рівня, при якому не буде зафіксовано жодного випадку смерті під час ДТП.

"В її основі лежить твердження, що "людина недосконала". Тому автори концепції дотримуються принципу: люди можуть помилятися, а автотранспортна система – ні", - йдеться у програмі кандидатки.

В рамках Vision Zero, пропонується, серед іншого, внести зміни на рівні інфраструктури транспортних систем, переглянути підходи і логіку організації руху пішоходів і автотранспорту, відповідно до кращих світових стандартів.

Гранцева нагадала, що впровадження проекту Vision Zero дало змогу у Швеції скоротити смертність під час ДТП удвічі. А показник зниження щорічної кількості жертв на автошляхах країни перевищив 50%.

"Першочерговими завданнями для мера є вирішення питання якості трас і розгалуженості дорожньої мережі у Києві, а також повне переоснащення рятувальних служб. Окрім того, необхідно посилити вимоги до безпеки автомобілів", - аргументувала Гранцева.

Нагадаємо, у мери столиці балотуються 20 кандидатів, серед яких 17 чоловіків і 3 жінки.

УНН

15-10-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Веб-сторінка Заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Веб-сторінка Співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Канадою Веб-сторінка Заступник керівника групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою Веб-сторінка Заступник співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Грузією Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Словенія Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща Веб-сторінкаДата народження: 31 травня 1978р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член Політичної партії "Європейська Солідарність", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 23.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика