Богатирьова відкладає ліцензування імпорту ліків

Міністерство охорони здоров'я наголошує на необхідності відстрочити введення ліцензування імпорту ліків.

Про це на прес-конференції повідомила міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, передають "Українські новини".

"Ми провели багато зустрічей на різних рівнях. Сьогодні була зустріч з віце-прем'єром з цього питання, і наша позиція, що необхідно відстрочити (введення ліцензування імпорту ліків)", - сказала вона.

Богатирьова також зазначила, що також необхідно дане питання винести на обговорення щодо змістовних змін.

Як відомо, 31 січня Американська торгівельна палата попросила Верховну раду скасувати ліцензування імпорту лікарських препаратів.

Нагадаємо, 23 січня 2013 року Міністерство охорони здоров'я ввело примусове ліцензування виробництва лікарських препаратів.

Як повідомлялося раніше, запровадження процедури ліцензування імпортованих ліків в Україні з 1 березня 2013 року призведе до зниження їх вартості.

Реальна економіка

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом в політиці.
Жінки-народні депутатки
Не входить до складу будь-якої фракції
Не входить до складу будь-якої фракції Член Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Веб-сторінкаДата народження: 20 березня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, секретар, Івано-Франківська міська рада, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в селі Крихівці міста Івано-Франківська, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика