Бондаренко заявила, що Тимошенко підписувала "чорт знає що"

Під час перебування на посаді прем'єр-міністра України Юлія Тимошенко підписувала "чорт знає що".

Про це в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV заявила народний депутат від фракції Партії регіонів Олена Бондаренко.

Зокрема, Бондаренко зазначила, що опозиційні сили, попри те, що звинувачують чинну владу у виборчому правосудді, самі практикують його.

За її словами, опозиція вимагає надати свободу злочинцю.

"Зробіть усе, щоб злочинець опинився на волі лише тому, що вона була колись прем'єр-міністром і керівником опозиції", - пояснила вимогу опозиціонерів "регіоналка".

На переконання парламентарія, не можна змінювати законодавство під одну людину. Навіть для того, щоб Тимошенко могла поїхати на лікування за кордон. Тим більше, що за словами Бондаренко, у жодній країні немає подібних норм.

"Вона сидить за те, що свого часу підписувала чорт знає що", - наголосила політик.

Як відомо, раніше президент Віктор Янукович заявляв, що виїзд на лікування Тимошенко за кордон може відбутися лише в рамках закону. Вирішення справи Тимошенко - одна з вимог ЄС для підписання Угоди про асоціацію з Україною.

Gazeta.ua
 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Цикл об’єднує поради експертів та історії успіху народних депутаток та жінок-лідерок.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України Член Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 5 січня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, адвокат, член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 31.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика