Брюссель не припинить переговори про вступ Туреччини до ЄС - Могеріні

Туреччина, як і раніше, залишається країною-кандидатом на вступ до Європейського Союзу, заявила верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні.

"Ми продовжимо переговори. Про це йтиметься в наших внутрішніх дискусіях, але більшість дискусій ми проведемо разом з ними, щоб визначити майбутнє наших відносин", - заявила вона в кулуарах стратегічного форуму в словенському Бледі, передає Інтерфакс-Україна.

За словами Могеріні, переговори між Брюсселем і Анкарою тривають, незважаючи на наявність спірних питань, таких як права людини, основні свободи і стан журналістів.

Нагадаємо, що канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що спробує покласти край переговорам про членство Туреччини в Євросоюзі. "Туреччина не повинна стати членом Європейського Союзу", - сказала вона під час теледебатів з Мартіном Шульцем.

Різка риторика Берліна щодо Анкари почала лунати після повідомлень про арешти правозахисників у Туреччині.

Новое время

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України Член Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 5 січня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, адвокат, член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 31.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика