Фріз: Політика російського уряду веде до розпаду Російської Федерації

Про це на сторінці ФБ написала народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», Голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз.

«Прем’єр-міністру Російської Федерації слід приділяти більше уваги проблемам своєї країни. Поглиблення рецесії, девальвація рубля, занепад інфраструктури та друге місце рейтингу найслабших економік світу в рейтингу агенції Bloomberg, свідчить про те, що уряду РФ слід приділяти більше уваги громадянам власної країни, які готові їхати на війну в сусідню державу, аби не насолоджуватися «гарним життям» в Росії», – зазначила народний депутат.

«Один лише стан доріг в Росії, медичне обслуговування та рівень зайнятості населення за Уралом має відволікти хворобливу увагу російського уряду до України. Переконана, що політика російського уряду та керівництва держави дає підстави прогнозувати можливий розпад Росії, що буде відбуватися не внаслідок зовнішнього втручання, а через постійне відволікання Кремля від потреб власного народу та намагання відбудувати імперію, якою не здатний керувати» – зауважила Ірина Фріз.

«На мою думку, результати економічної роботи уряду Дмитра Медвєдєва та рівень життя громадян РФ, у порівнянні з такими країнами -видобувальниками нафти та газу як Катар, Саудівська Аравія, США, Канада, Норвегія, не кажучи також про країни-імпортери енергоресурсів з ЄС, не дозволяють йому давати поради з державного управління Україні.

Цілком впевнена, що керівництву російського уряду слід стати більш серйозним та дорослим та дотримуватися раніше досягнутих домовленостей в Мінському форматі. Слід пам’ятати, що намагання силоміць змінювати кордони та анексувати чужі території закінчуються Нюрнберзькими трибуналами”.

Також парламентар написала , що цілком поділяє думку Дмитра Медвєдєва про те, що питання майбутнього Донбасу – це рішення українського народу, до якого Москва не має жодного відношення.

«Надмірне захоплення Кремля втручанням у справи суверенної України рано чи пізно закінчиться «дуже сумними процесами» в самій Росії, коли народ Російської Федерації нарешті розуміє, що, замість розвитку власної держави та збагачення кожного члена суспільства, керівництво країни пропонує їм вмирати за вигадану ідею на чужині», – додала народний депутат.

Блок Петра Порошенка

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Голова Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Веб-сторінкаДата народження: 21 січня 1963р.Відомості на момент обрання: освіта вища, керівник, громадська організація "Інститут Громадянських Свобод", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 54.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика