Independent: Тимошенко - головний суперник Порошенка

Independent публікує статтю, в якій аналізує перетворення Юлії Тимошенко у найнебезпечнішого суперника Петра Порошенка.

"Перше, що помічаєш, - це її очі, а не відому косу. Вони дикі та гіпнотизуючі, вказують на енергію та амбіції, які рухають вперед бурхливу політичну кар'єру Юлій Тимошенко," описує свої враження від зустрічі кореспондент Олівер Керолл.

Після минулорічної невдалої президентської кампанії здавалося, що українці втомилися від Тимошенко, але всього за кілька місяців їй вдалося неймовірним чином повернутися у серце української політики, зазначає видання. Нещодавні опитування свідчать про те, що її партія рухається до впевненої перемоги на місцевих виборах із майже 20 відсотками голосів.

Сама Тимошенко стверджує, що її зв'язок з людьми відновлено після двох з половиною років ізоляції, коли "опоненти могли кидати в мене будь-який бруд". Тепер, на її думку, українці мають шанс тверезо оцінити речі.

Independent нагадує, що в українській політиці успіх традиційно залежить від грошей на рекламу.

Під час минулорічної президентської кампанїї власники основних телеканалів обмежили ефір Тимошенко, вирішивши, що її зірковий час позаду, пише газета.

Цього разу ті самі канали дали Тимошенко можливість "спрямувати її популістський вогонь проти уряду прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, який більшість людей не надто хвалять".

Корупція, соціальні стандарти, дії Росії та нові тарифи на газ - Тимошенко говорить про те, що турбує українців, підкреслює видання.

Навіть доля коаліційного уряду тепер у її руках, пише Independent, оскільки вихід її фракції з коаліції, імовірно, означатиме розвал більшості у парламенті.

"Декілька джерел в уряді припускають, що нещодавно вона використала це, аби лобіювати повернення в крісло прем'єр-міністра - "найскромнішу з її амбіцій", - додає газета.

ВВС Україна

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Не входить до складу будь-якої фракції
Не входить до складу будь-якої фракції Член Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Веб-сторінкаДата народження: 20 березня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, секретар, Івано-Франківська міська рада, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в селі Крихівці міста Івано-Франківська, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика