Кандидата в нардепи Людмилу Дригало намагаються залякати?

Виборча кампанія в місті Біла Церква вже стартувала та набирає непередбачуваних обертів, про що свідчать вражаючі методи боротьби за перемогу. Замість публічного діалогу окремі учасники виборчого процесу, усвідомлюючи свою неспроможність перемогти, йдуть на крайнощі та злочин.

18 серпня невідомими особами було здійснено підпал білоцерківського приватного підприємства «Дригало», власником якого є депутат Білоцерківської міської ради, кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 90 (м. Біла Церква) Людмила Дригало.

Про це повідомила JeyNews Катерина Головіна, прес-секретар кандидата у народні депутати України Людмили Дригало

Очевидно, що причиною здійснення підпалу приватного підприємства стала активна громадська та політична діяльність Людмили Дригало, а також її участь у виборах до Верховної Ради України. Білоцерківці постійно відчувають підтримку та допомогу Людмили Дригало, оскільки саме вона вже багато років опікується та вирішує проблеми малозабезпечених та знедолених громадян.

Завдяки їй в Білій Церкві діє мережа соціальних аптек та магазинів, відкриваються безкоштовні спортивні секції для дітей, відбудовуються храми.

Громадськість міста обурена та засуджує злочинні дії, які були здійснені на підприємстві Людмили Дригало.

Заявляємо, кандидат в народні депутати України Людмила Дригало ніколи не поступиться своїми принципами.

Вона як і раніше відстоюватиме інтереси всіх своїх виборців та прихильників у Білій Церкві. Людмилу Дригало не залякати жодними протизаконними, варварськими методами боротьби за депутатський мандат.

Звертаємося до правоохоронних органів з проханням якнайшвидше розслідувати факт підпалу приватного підприємства «Дригало» та притягти винних до кримінальної відповідальності. Ми закликаємо усіх представників засобів масової інформації об’єктивно інформувати громадськість про результати роботи правоохоронців щодо розслідування цього злочину.

Ми не повинні допустити, щоб злочинні дії стали на заваді відкритим і демократичним виборам.

JeyNews
 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Проект "Створення політичного українського лобі жінок" представляє ще один мотиваційний ролик для жінок та дівчат
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Веб-сторінкаДата народження: 4 червня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, спортсмен-інструктор, Державна прикордонна служба України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 57.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика