Печерський суд сьогодні розпочне розгляд позову В.Лутковської проти О.Кужель

Сьогодні о 10.00 Печерський районний суд Києва розпочне розгляд позову Уповноваженого ВР з питань прав людини Валерії Лутковської до народного депутата від фракції "Батьківщина" Олександри Кужель.

Справу розглядатиме суддя Бортницька В.В.
 
Місце проведення - вул. Хрещатик, 42-а, каб. 17.
 

УНН

 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як готуватися до виступів та зустрічей, як правильно їх проводити, як домагатися свого під час переговорів? Як переконувати і схиляти на свій бік. Як боротися із хвилюванням? Жестикуляція та міміка, правила спілкування. Про це та інше розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Риторика і переговори»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Веб-сторінкаДата народження: 18 жовтня 1971р.Відомості на момент обрання: освіта вища, доцент кафедри економіки та підприємництва, ДВНЗ "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана", член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика