Повалій не задоволена депутатською зарплатою: "Я можу отримати стільки за 1 куплет"

Депутат від Партії регіонів, співачка Таїсія Повалій відзначає, що у неї маленька заробітна плата.

Про це вона сказала з ефірі телеканалу "1+1", повідомляє ТСН.

"Я прокидаюся о 7. Навіть коли в мене будильник о 7.15. Уже організм звик до ранніх підйомів. І відразу готуюся до роботи", - поділилася Повалій.

"Зарплата в Верховній Раді 6 900 гривень, а це значить, що я можу отримати стільки за 1 куплет. Я точно не заробляти гроші пішла", - розговорилася депутат.

"Я планую зайнятися авторським правом, і, звичайно, дітьми, музичною освітою. Зараз дуже мало дітей залучається до музики, до інструменту, і зараз вони всі на вулицях", - сказала співачка.

Депутат відверто зізналася - одній в політиці важко. Тому й заручилася допомогою чоловіка і продюсера Ігоря Ліхути.

"Я у Верховній Раді, а він - в інтернеті. Він все знає, і я з ним раджуся. До речі, він мій перший помічник", - поділилася Повалій.

Gazeta.ua

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як долати сексизм? Як реагувати на агресію? Як тримати удар? Як самій не зіпсувати свій імідж? Що таке чорний піар, чи варто з ним боротися і як на нього реагувати? Про це розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Основні небезпеки»
Жінки-народні депутатки
Голова депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Голова депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Веб-сторінкаДата народження: 27 листопада 1960р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в смт Козин Обухівського району Київської області, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 1.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика