Продан: Євроінтеграційні закони суттєво спростять роботу українського бізнесу

Євроінтеграційні закони суттєво спростять роботу українського бізнесу. Про це на телеканалі «Рада» заявила народний депутат від «УДАРу» Оксана Продан.

Народний депутат наголосила, що закони, які ухвалює парламент для підписання Угоди про асоціацію з ЄС повинні бути європейськими не за своїми назвами, а за суттю. «Головне щоб ці закони мали не просто гарну назву. Бо і сьогодні є закони з гарними назвами, які на практиці не працюють. Це мають бути ті закони, які реально спростять для українського бізнесу умови роботи», - сказала Оксана Продан. Вона переконана, що євроінтеграційні закони дозволять ліквідувати корупцію, рівень якої в бізнесі занадто високий. «Всі спрощення – це ліквідація тих чи інших корупційних схем», - додала народний депутат.

Продан нагадала, що «УДАРу» вдалося домогтися вилучення з євроінтеграційного законопроекту «Про Митний тариф України» норми, яка суттєво б збільшила вартість низки товарів. «Важливо, щоб євроінтеграційні закони не містили норм для процвітання корупції», - сказала вона.

Прес-служба партії УДАР

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликанняСекретар Комітету Верховної Ради України з питань з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Веб-сторінкаДата народження: 20 грудня 1989р.Відомості на момент обрання: освіта вища, виконавчий директор, Громадська організація "Українська Основа", член Політичної Партії "ГОЛОС", проживає в місті Рівному, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 9.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика