Сікора "напала" на охоронця Азарова

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Ольга Сікора вдарила охоронця прем’єр-міністра Миколи Азарова. Інформацію про це УНН підтвердили у ГУМВС Івано-Франківської області.

Інцидент стався, коли охоронець не пропускав нардепа на відкриття підприємства "Карпатнафтохім". Охоронець прем’єра відмовився пропускати О.Сікору на територію підприємства, повідомивши що її прізвище відсутнє у списку учасників заходу. Після цього нардеп дала охоронцеві ляпас.

Крім того, парламентарій заявила, що вимагатиме розібратися з ситуацією в керівника уряду та прокуратури, адже вважає інцидент перешкоджанням роботі народного депутата.

Новий погляд

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Секретар Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Веб-сторінкаДата народження: 2 липня 1995р.Відомості на момент обрання: освіта загальна середня, директор, комунальне підприємство "Госпітальєри Дніпра" Дніпровської міської ради, безпартійнa, проживає в місті Рівному, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 7.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика