Суд звільнив з-під варти підозрюваних у побитті Чорновол

У середу, 12 лютого, трьох підозрюваних у побитті журналістки Тетяни Чорновол рішенням Печерського райсуду Києва випустили з СІЗО, повідомив нардеп від ВО "Батьківщина" Володимир Полочанінов.

"Відпустили під особисте зобов'язання. Звернення до суду подало саме звинувачення", - сказав Полочанінов.

Так, троє раніше затриманих: старший брат головного підозрюваного Сергія Котенка Олександр, бізнесмен Олександр Храмцов і адвокат з Броварів Андрій Насіковський вийшли під підписку про невиїзд.

Відомо, що Андрій Насіковський вже повернувся додому в Бровари, де, крім родичів, його чекала наречена Олеся (вони хотіли одружитися в січні 2014).

Як повідомлялося, відому українську журналістку Тетяна Чорновол побили 25 грудня.

Спочатку міліція, у зв'язку з побиттям Чорновол, відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 26 грудня було відкрито ще одне провадження по ч. 1 ст. 121 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Суд заарештував на два місяці п'ятьох підозрюваних у побитті Чорновол.

Gazera.ua

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Веб-сторінка Заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Веб-сторінка Співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Канадою Веб-сторінка Заступник керівника групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою Веб-сторінка Заступник співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Грузією Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Словенія Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща Веб-сторінкаДата народження: 31 травня 1978р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член Політичної партії "Європейська Солідарність", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 23.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика