У мене є чітке розуміння плану впровадження в Україні страхової медицини – Богомолець

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», голова Комітету з питань охорони здоров я Ольга Богомолець запропонувала Міністерству охорони здоров’я поетапний план впровадження в Україні страхової медицини.

«Для того, щоб вибудувати нову систему, необхідно зробити чотири кроки. В першу чергу створити відкритий реєстр цін на медичні препарати з референтними цінами та відкритий реєстр цін на медичне обладнання. Всі, хто купують ліки та обладнання, мають знати, за якою ціною це саме обладнання та саме ці ліки купуються в інших країнах. І наші ціни мають співпадати з європейськими. Нам також необхідно адаптувати європейські клінічні протоколи, щоб пацієнтів з інфарктом чи з інсультом лікували так само, як в європейських країнах. Це не потребує додаткових видатків з державного бюджету. Це – організаційна робота», – зазначила Ольга Богомолець.

«Коли у нас будуть адаптовані європейські клінічні протоколи з вимогами до лікування, ціни на медикаменти та обладнання, Міністерство фінансів має обрахувати вартість для держави тієї чи іншої процедури. Тільки після цього в Україні може бути введена страхова медицина», – вважає народний депутат.

Блок Петра Порошенка

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Веб-сторінкаДата народження: 31 грудня 1984р.Відомості на момент обрання: освіта вища, учитель початкових класів, КУ Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 10, безпартійнa, проживає в місті Сумах, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика