Влада робить все, аби не допустити війни і людських жертв, – Сюмар

Поганий мир – краще «гарної війни». Війна відкидає країни в розвитку на десятиліття назад, війни – це психологічні травми поколінь, це тисячі жертв...

Про це у своєму Фейсбуці розмірковує журналіст, заступник Секретаря РНБО Вікторія Сюмар

Постійно питають: «що робить влада сьогодні»? Відповідаю: робить все, аби не допустити війни і людських жертв. Задіює всі безпрецедентні для світу механізми, аби зупинити агресора, аби вирішити ситуацію дипломатичними способами, без застосування зброї. І робить все, аби бути максимально готовими до оборони.

Переговори та армійські маневри – справи не публічні, про них на 90% не говорять на ТБ. Про них можна судити лише з результату. Головний результат сьогодні: попри всі зусилля спровокувати конфлікт і розширити його значно далі за територію Криму, нам вдається уникати війни. І це коштує дуже серйозних зусиль, хоч вони не є особливо публічними та яскравими з точки зору ТБ картинки. Нам це вдалося, бо змогли опанувати нерви та розбити насаджуваний російською пропагандою міф про «порушення прав російсьмовних», вдалося отримати підтримку на Заході та Сході, підтримку конкретними діями, що робить Україну значно більш захищеною.

Але головний наш захист – це вміння в цей час діяти спільно, підтримувати та довіряти один одному, бути з одного боку барикад, і пам’ятати, що інформаційна війна таки триває і що кожен з нас в ній солдат, і що воювати в ній маємо не один з одним, а проти агресора...

ZIK

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Лекцію створено в рамках проекту "ПУЛ жінок"
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Веб-сторінкаДата народження: 18 лютого 1984р.Відомості на момент обрання: освіта вища, доцент кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби, Львівський національний університет імені Івана Франка, член Політичної партії "Європейська Солідарність", проживає в місті Львові, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 5.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика