Марина Порошенко та Спадкоємна Принцеса Князівства Ліхтенштейн Софі обговорили питання допомоги українцям по обидві сторони лінії зіткнення

У рамках офіційного візиту Спадкоємного Принца Князівства Ліхтенштейн в Україну дружина Президента України Марина Порошенко разом зі Спадкоємною Принцесою Софі провела зустріч із керівництвом Місії міжнародного комітету Червоного Хреста та Товариства Червоного Хреста України.

Під час розмови обговорювалося питання допомоги українцям на окупованій території частини Донецької та Луганської областей, а також на лінії зіткнення. Зокрема, мова йшла про доступ дітей до освіти в зоні конфлікту – по обидві сторони лінії розмежування.

Дружина Президента України наголосила, що «сьогодні надзвичайно важливо дати цим дітям можливість продовжувати навчання». «Зробити максимум для дітей – це мій виклик», - підкреслила Марина Порошенко.

president.gov.ua

07-06-2018

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Веб-сторінкаДата народження: 14 січня 1990р.Відомості на момент обрання: освіта вища, заступник директора з організаційно-правових питань, ТОВ "Будівельний комбінат "Прогрес", безпартійнa, проживає в місті Бориспіль Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика