Поступками ворогові приносять лише війну, – Сироїд про розмову Зеленського з Путіним

Володимир Зеленський так чітко і не сказав, є Росія для нього ворогом чи ні. Ніхто не знає, що стало предметом його телефонної розмови із Путіним. Адже важливо розуміти: поступками мир на землю не приносять – лише війну.

Про це в кулуарах парламенту заявила заступниця Голови ВРУ Оксана Сироїд. Трансляцію вів телеканал ZIK.

Коментуючи телефонну розмову Зеленського із Путіним, вона наголосила: усі тривожаться, адже не знають, що може бути предметом таких розмов.  

«Ані попередній, ані нинішній президенти не сформулювали стратегії національної безпеки для України», – вважає сироїд.

До того ж, за її словами, Зеленський так чітко і не сказав: РФ є для нього ворогом чи ні.

«Він так делікатно це називає «другая сторона». А ця сторона для нас хто? Вона загрозу несе? Якщо несе, то яку? Як він планує захищати людей від цієї загрози?», – наголосила Сироїд.

Натомість, підкреслила вона, люди не чують таких ключових мотивів від президента.

«Також дуже важливо розуміти: перемовинами та поступками мир на землю не приносять. Поступками на землю приноситься лише війна. Тому не можна торгувати країною. Потрібно боротись за своє», – вважає заступниця голови ВРУ.

Вона переконана: не уявляється, щоб громадянам Ізраїлю озвучили такі пропозиції про мир, які озвучують українцям.

«Вони будуть кожен клаптик своєї свободи і території відстоювати будь-якою ціною. Адже розуміють: якщо сьогодні скажуть, що в них буде мир, перестануть існувати як держава, нація, народ. Тому вони борються. Ця ситуація важлива і для України – так, нам потрібен мир, але не будь-якою ціною і не «руський мир». Нам просто потрібно бути настільки сильними, щоб ніхто нас не міг завоювати», – заявила Оксана Сироїд.  

zik.ua

16-07-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Цикл об’єднує поради експертів та історії успіху народних депутаток та жінок-лідерок.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації Веб-сторінкаДата народження: 10 лютого 1969р.Відомості на момент обрання: освіта вища, експерт, громадська спілка "Хай-тек офіс Україна", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 128.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика