Савченко розповіла про своє майбутнє в політиці

Народний депутат Надія Савченко під час брифінгу у ВР заявила, що не планує йти з політики, передає кореспондент УНН.

"Стосовно подальшого мого майбутнього в цьому парламенті, буду продовжувати працювати народним депутатом оскільки давала присягу українському народу. Подальшого політичного майбутнього – так, я залишуся в політиці", - сказала Савченко.

Відповідаючи на запитання про те, чи збирається вона об’єднуватись з іншими силами під час парламентських виборів восени, вона заявила, що не планує об’єднань.

"Зі своєю політичною силою, Громадсько-політичною платформою Надії Савченко. Цього достатньо для того, щоб йти на чесні вибори", - сказала вона.

За словами народного депутата, сьогодні, у перший робочий день у ВР, вона планує розбиратись із законом про мову.
Савченко заявила також, що не ставатиме в опозицію Володимиру Зеленському.

Як повідомляв УНН, 13 квітня у Броварах раптово почався суд у справі Савченко-Рубана. А вже в ніч на 16 підозрювану в організації теракту Надію Савченко та іншого фігуранта даної справи Володимира Рубана випустили з-під варти випустили з-під варти у залі суду.

УНН
 

23-04-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Веб-сторінкаДата народження: 6 березня 1983р. Відомості на момент обрання: освіта вища, шеф-редактор, ТОВ "Комунікаційниий хаб "Економіка", безпартійнa, проживає в місті Миколаєві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 56.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика