Сироїд: Наступна ВРУ матиме на 60-80% такий же склад

Якщо говорити про те, чи не треба цей парламент розпустити, то давайте будемо відвертими, що у наступному його складі буде 60-80% тих же людей.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявила народний депутат України, заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд.

«Якщо говорити про те, чи не треба цей парламент розпустити, то давайте будемо відвертими, що у наступному його складі буде 60-80% тих же людей.

Адже навіть після Революції Гідності парламент змінений лише на половину. Але проблема у тому, що ми не маємо якісного парламенту, як інституції»,– зазначила Оксана Сироїд.

Однак те, наскільки парламент буде оновлений після чергових виборів, зауважила гостя програми, залежить виключно від волі людей.

«Все залежить від людей і від того, наскільки вони готові підтримати тих же нардепів. Адже парламент, як інституція, він не з неба впав, а парламентарі не з Америки приїхали. Це українці прийшли на виборчі дільниці і проголосували за кожного, хто є у парламенті. Тому й казати про те, що депутати погані, можна. Але їх же хтось обирав»,– наголосила Сироїд.

Віце-спікер парламенту додала, що важливим у процесі виборів є питання ЦВК. Оксана Сироїд каже, що нардепи обговорюють питання нового складу ЦВК кожного пленарного тижня.

«Ми говоримо про це і з Парубієм. Але він говорить, що немає консенсусу у коаліції. А я не маю важелів впливу на Голову Верховної Ради»,– зазначила Оксана Сироїд. 

ZIK

19-06-2018

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Проект "Створення політичного українського лобі жінок" представляє ще один мотиваційний ролик для жінок та дівчат
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Веб-сторінкаДата народження: 31 січня 1978р.Відомості на момент обрання: освіта вища, директор, Благодійна організація "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "АТБ", безпартійнa, проживає в селі Новоолександрівка Дніпровського району Дніпропетровської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика