США підтримають Україну у перехідних процесах, які запустив Майдан - Йованович

В Україні досі тривають перехідні процеси, що почалися за часів Майдану, і США твердо налаштовані на підтримку України в цих процесах.


Про це заявила Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Марі Йованович під час відкриття Форуму організаційного розвитку громадянського суспільства, повідомляє кореспондент Укрінформу.


"Звичайно, не можна довго протистояти плину історії, і сьогодні майже за чотири роки після подій Майдану сподівання та прагнення Майдану живуть, вони з нами. І ті перехідні процеси, які почалися тоді, тривають і сьогодні, - заявила Йованович.


За її словами, "США твердо налаштовані до підтримки України в цьому перехідному процесі".


"І ми сподіваємося на подальші партнерські стосунки з громадянським суспільством у розбудові потужної, міцної української держави, в якій всі українці матимуть майбутнє на засадах добробуту", - наголосила Йованович.


УКРІНФОРМ

16-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Суб’єкт висування - ПАРТІЯ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА», обрана в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика