Супрун пояснила, що не обов’язково споживати чорну ікру

Уляна Супрун пояснила українцям, що не обов’язково споживати чорну ікру, тому що поживні вітаміни та мікроелементи можна знайти в інших продуктах. Про це написала на своїй сторінці у Facebook в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

"Не обов’язково споживати саме чорну ікру осетрових. Поживні вітаміни, мікроелементи та жири, які вона містить, можна знайти і в інших продуктах", - написала в.о. міністра охорони здоров’я.

Вона додала, що в Україні та світі поширеною є думка про виключну користь чорної ікри для здоров’я. Водночас деякі лікарі радять вживати саме цей продукт для лікування та профілактики багатьох хвороб.

Супрун зазначила, стосовно чорної ікри варто пам’ятати важливу річ — це продукт, який отримується з дуже рідкісних осетрових риб, які наразі знаходяться на межі вимирання

Вилов осетрових заборонено у всіх країнах Причорномор’я. В Україні також усі види осетрових — стерлядь, білуга, російський осетр та інші — занесені до Червоної книги. Головною загрозою для осетрів є браконьєрський вилов цієї риби, головним чином заради їхньої ікри.

"Більшість корисних властивостей чорної ікри обумовлені вмістом вітамінів, макро- та мікроелементів, незамінних амінокислот та ненасичених жирних кислот. Але існують продукти, які не поступаються своїми корисними властивостями чорній ікрі, втім зовсім не ставлять під загрозу зникнення цілого виду риб", - додала Супрун.

УНН

21-01-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці
Жінки-народні депутатки
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликанняЧлен Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Веб-сторінкаДата народження: 31 березня 1987р. Відомості на момент обрання: освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної Партії "ГОЛОС", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 17.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика