Тимошенко не схвалює обмеження президентських повноважень

Голова партії "Батьківщина" вважає, що запропонований "Самопоміччю" законопроект суперечить Конституції.

Свою позицію щодо обмеження повноважень президента висловила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebook. Вона вважає, що запропонований "Самопоміччю" законопроект суперечить Конституції.

"Щодо ідеї переглянути повноваження президента. Як на мене, запропонований "Самопоміччю" закон суперечить Конституції... Повноваження президента чітко визначені Конституцією. Треба дати можливість обраному главі держави виконувати свою роботу. Час наступному Президенту назвати свої кандидатури на посади міністрів оборони та закордонних справ, голови СБУ, всіх, кого він має назвати за Конституцією. А Верховна Рада має дати можливість призначити їх якнайшвидше", - зазначила Тимошенко.
 
Як повідомляв Укрінформ, у четвер парламент може розпочати розгляд законопроекту, який передбачатиме, зокрема, і процедуру імпічменту президента. Раніше віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд оприлюднила свій законопроект «Про президента України», який, зокрема, передбачає зменшення його повноважень та передачу багатьох функцій уряду та прем’єр-міністру.

УКРІНФОРМ

29-04-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як долати сексизм? Як реагувати на агресію? Як тримати удар? Як самій не зіпсувати свій імідж? Що таке чорний піар, чи варто з ним боротися і як на нього реагувати? Про це розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Основні небезпеки»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Веб-сторінкаДата народження: 14 січня 1990р.Відомості на момент обрання: освіта вища, заступник директора з організаційно-правових питань, ТОВ "Будівельний комбінат "Прогрес", безпартійнa, проживає в місті Бориспіль Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика