Василевська-Смаглюк розповіла, яку зміну готують до закону про ФОПи

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк розповіла, як буде доопрацьовано закон про обов'язкове введення реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для фізичних осіб-підприємців.

Про це вона сказала в етері телеканалу Україна 24.

"Що стосується ФОПів, це відтермінування дасть можливість нам цей закон поліпшити, зробити таким, який дозволить відрізнити ФОПів від псевдофопів, їх потрібно фіскалізувати. Ми над цим працюватимемо впродовж цього року, поки діятиме відтермінування. За той етап, поки ми впроваджували РРО для ФОПів, десятки тисяч ФОПів поставили РРО – і нормально собі працюють, не мають ніяких проблем", – заявила Василевська-Смаглюк.

Рубрика

09-12-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом в політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок"
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Веб-сторінкаДата народження: 14 січня 1990р.Відомості на момент обрання: освіта вища, заступник директора з організаційно-правових питань, ТОВ "Будівельний комбінат "Прогрес", безпартійнa, проживає в місті Бориспіль Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика